MENY

Lär dig skapa Sagolika Barnporträtt

I september är det dags! Då har jag en Workshop helt inriktad på sagolika barnporträtt. Du som deltagare får lära dig fota vackra barnbilder.

BOKA DIN PLATS HÄR

Jag delar med mig av all min kunskap inom barnfotografering och visar hur jag jobbar för att skapa sagolika bilder på barn. Du får lära dig att hitta bra fotoplatser, jobba med det naturliga ljuset, posera och aktivera barnen, jobba med rekvisita och hitta rätt kläder samt addera den där extra magin med redigering.

Workshopen hålls i Eventladan, Romelanda, Göteborg och är en endagarskurs med fullt fokus på barnfotografering. Det här ingår:
– Teoretisk genomgång av allt du behöver kunna för att skapa sagolika barnporträtt
– Fotografering av barnmodeller i naturen under guidning av Maria.
– Maria visar redigering av en bild från början till slut – ställ så många frågor du vill!
– Tryckt kompendium med alla stegen i Marias fotografering samt redigering steg för steg.
– Rabatt på medlemskap på Moderskeppet
– Medlemskap i Fotograf Maria Lindbergs facebook-grupp med tips och råd, inspirationoch härlig stämning.
– Fika och lunch

Investera i dig själv och din fotografering. Oavsett om du fotar dina egna barn, andras barn eller bägge – oavsett om du har fotandet som en hobby eller yrke, så är detta en workshop för dig! För dig som fotar barn och vill bli ännu bättre på det!
Jag går igenom hur jag planerar och strukturerar mina fotograferingar, hur jag förbereder mina kunder, hur jag hanterar situationen på plats och hur jag hittar bra ljus oavsett förutsättningar för dagen. Du får ta del av kunskap som ger dig möjligheten att skapa vackra barnporträtt och känna dig trygg genom hela processen.

Genom att lära dig planera fotograferingen, hitta rätt omgivningar och ljus, styla med kläder och rekvisita samt samarbeta med och posera barnen kommer du att kunna skapa vackra foton direkt i kameran. Och med min steg för steg-redigering visar jag även hur du tar bilderna steget längre med efterbehandling i datorn som ger den där extra sagolika känslan.

Varmt välkommen att boka din plats på workshopen i september. Antalet platser är begränsat – så vänta inte för länge med att boka!

BOKA DIN PLATS HÄR