MENY

Dröm Workshop - Konstnärliga porträtt

Fotokurs med Maria Lindberg & Martina Wärenfeldt

Boka din plats på Dröm workshop utanför Göteborg!

  Maxa Din kunskap på en workshop med två prisbelönta fotografer på ett sagolikt slott.
  Workshop i TRE dagar – fullmatad med kunskap, övning och gemenskap.

  10-12 maj 2023

  Tjolöholms Slott, Kungsbacka

  Martina är en mångfaldigt internationellt prisbelönt och flertalet gånger publicerad Fine Art Porträtt fotograf som passionerat skapar glamorösa och konstnärliga porträtt för den vanliga människan oftast med en målad känsla, inspirerad av de stora mästarna inom oljemålning.

  Maria är en prisbelönt fotograf som brinner både för att skapa sagolika porträtt och att lära ut foto och bildbehandling. Hon skapar regelbundet kurser digitalt och håller välbesökta workshops. Marias bildstil inspireras av sagans värld och skogens djup.

  Lär dig skapa konstnärliga porträtt med oss, både inne i slottet med studioblixtar och utomhus med naturligt ljus.
  I datorn adderas det lilla extra till bilderna – steg för steg visar Martina och Maria hur de redigerar sina bilder.

  Vi kommer även att prata business och företagande – hur driver man en fungerande fotografverksamhet?

  Begränsat antal platser (max 10 deltagare åt gången vid fotografering)

  Det här ingår i workshopen:
  – Teoretisk genomgång samt fotografering med studioblixtar inne i slottet med Martina Wärendfeldt.
  – Teoretisk genomgång samt fotografering med naturligt ljus utanför slottet och i naturen med Maria Lindberg.
  – Genomgång/panelsamtal om företagande och business för fotografer. Ställ alla dina frågor!
  – Maria Lindberg visar steg för steg hur hon redigerar sina bilder.
  – Martina Wärenfeldt visar steg för steg hur hon redigerar sina bilder.
  – Frukost, fika, lunch och middagar på kvällarna
  – Medlemskap i Maria Lindbergs respektive Martina Wärenfeldts facebook-grupper med tips och råd, inspiration och härlig stämning.

  Pris:
  EARLY BIRD-pris 14 900 kr inkl moms (gäller t o m 1:a april 2023)
  Ordinarie pris 18 900 kr inkl moms

  Boende
  Maria och Martina kommer att bo på Tjolöholms gods från onsdag till fredag. Boende ingår ej i workshopen och bokas av varje enskild deltagare för sig. Mysiga stugor finns att hyra på Tjolöholm i mån av plats och bokas direkt via Tjolöholms slott.

  ANMÄLAN ÄR BINDANDE och sker via mejl till maria@marialindberg.se eller via formuläret. Ange fullständigt namn, adress samt telefonnummer. Du kommer att mottaga faktura och bokningsbekräftelse inom några dagar.

  Viktigt att du läser VILLKOREN för workshopen nedan.

  VILLKOR DRÖM WORKSHOP 

  Som deltagare på workshopen gäller följande:

  Anmälan är bindande. Vid anmälan faktureras beloppet med 10 dagars betalningstid. Betalningen är inte återbetalningsbar. Om du behöver hoppa av kursen måste du sälja din plats för att få tillbaka dina pengar. Om du behöver hjälp med att hitta en ersättare som vill köpa din plats kan Maria Lindberg och Martina Wärenfeldt hjälpa till, men det kostar en avgift på 1500 kr + moms. Hittas en ersättare åt dig betalas pengarna tillbaka minus avgiften på 1500 kr + moms. Du har ångerrätt på 14 dagar från det att du anmält dig, i enlighet med Lagen om distansavtal.

  Informationen Martina Wärenfeldt och Maria Lindberg delar med sig av vid denna workshop är för enskilt bruk och får inte säljas vidare. Därför är videoupptagning förbjuden i samband med workshopen och deltagare får inte själva hålla kurser där de delar informationen från denna workshop.

  Tanken med workshopen är att du ska ta med dig ny kunskap, inspiration och erfarenhet så att du kan skapa egna bilder och växa som fotograf. Kursen är inte tänkt som ett sätt att bygga upp din portfolio.

  Vid publicering av bilder från denna workshop på sociala medier (instagram, facebook etc) samt på kursdeltagarens egen hemsida eller blogg ska det tydligt framgå att bilden är tagen vid en workshop med Martina Wärenfeldt och Maria Lindberg.

  Bilder fotograferade vid denna workshop får inte säljas/skänkas till tredje part eller användas av kursdeltagare i utställningar, utbildning, fototävlingar eller i andra sammanhang som kan anses likställt med dessa. Upphovsrätten till bilden tillfaller enligt lag alltid den som tagit bilden, men det kreativa upplägget (modeller, kläder, rekvisita, val av plats, användning av ljus, posering och sättande av scenen) är skapat av Maria Lindberg och Martina Wärenfeldt.

  Förkunskaper & tekniska krav: Du ska kunna hantera din systemkamera och fota i manuellt läge. Din kamera måste ha fäste för sändare till extern blixt. Martina använder sig av Profoto blixtar och det kommer finnas fjärrutlösare att låna till Canon och Nikon kameror. Övriga märken måste lösa egen sändare till profoto blixtar.Du behöver förstå grunderna i Photoshop för att kunna tillgodogöra dig kursen på bästa sätt.

  Avbokning/sjukdom
  Kunden kan inte kräva ersättning i händelse av att Maria Lindberg och/eller Martina Wärenfeldt drabbas av sjukdom/sjukdomsvistelse/familjetragedi/pandemi eller likställd händelse och därmed ej kan utföra uppdraget på utsatt datum. Istället bokas ett nytt datum in för kursen. Vi helt inställd kurs betalas kursavgiften tillbaka.

  Lagring av personuppgifter – i enlighet med GDPR
  Personuppgifter lagras enligt följande:
  • Namn, adress, telefonnr, mejladress och fakturor. Detta för att kunna följa bokföringslagen och underlätta framtida transaktioner mellan kund och fotograf.
  • Ovanstående personuppgifter sparas på lösenordsskyddad dator och hårddiskar på företagen Fotograf Maria Lindberg och Wärenfeldt Fine Art Photography samt i lösenordsskyddad molntjänst och lösenordsskyddad mejltjänst.
  • Personuppgifter sparas i 20 år eller så länge kundkontakten fortgår
  • Som kund har du möjlighet att få dina personuppgifter (förutom de uppgifter som måste lagras enligt bokföringslagen) raderade från ovanstående register. Kontakta i så fall Fotograf Maria Lindberg och Wärenfeldt Fine Art Photography med denna förfrågan.

  Försäkring
  Wärenfeldt Fine Art Photography och Fotograf Maria Lindberg har Ansvarsförsäkring. Varje deltagare ansvarar själv för att ha personlig olycksfallsförsäkring samt försäkrad kamerautrustning.

  Boka din plats på Dröm workshop utanför Göteborg!

   Fotograf Maria Lindberg

   Blädingeås Bromon 1

   342 52 Vislanda