MENY

Boka fotografering eller kurs!

  Om Maria

  Som fotograf vill jag skapa magi och sagolika minnen.
  Med kameran i hand blir jag en sagoberättare och i efterarbetet med bilderna är jag en konstnär som målar en trolsk stämning.

  Jag är sagofotograf, gravidfotograf, barnfotograf och djurfotograf. Jag älskar att höja kvinnor och få dem att stråla som de drottningar de är!
  Lärande ligger mig varmt om hjärtat och jag har flera olika fotoutbildningar och workshops samt håller föreläsningar om min sagofotografering.

  Jag är väldigt mån om att mina kunder ska få en bra upplevelse från början till slut. Jag är med dig som kund genom hela processen och ser till att själva fotograferingen blir en lika rolig upplevelse som bilderna blir vackra. Jag lägger mycket tid och energi på efterbehandlingen av fotona, för att ge dem vacker finish och känsla. Dessa sagolika foton ska pryda hemmet i ramar, på träblock och i album och bevara värdefulla minnen.

  Mina två döttrar är en stor inspirationskälla i mitt fotograferande. De både utmanar och hjälper mig i min utveckling som fotograf och jag vill ständigt fortsätta förmedla min kärlek genom mina bilder av dem.

  Jag är rädd om din säkerhet, läs min integritetspolicy HÄR

  Jag levererar kvalitet och har dokumenterad professionalitet som:

  – Innehavare av Gesällbrev inom Fotografyrket

  – Premiummedlem i Svenska Porträttfotografers förbund.

  – Lärarare på Moderskeppet

  – Lärarare på The Milky Way – a photographers resource

  – Fotolärare på Studieförbundet Vuxenskolan

  Jag är medlem på barnfotografer.se

  Fotograf nära Växjö.