MENY

Workshop i Hästfotografering

I vår kör vi! Då håller jag Workshop i Hästfotografering! Det ska bli så himla kul!
I dagarna tre kommer vi att fota, redigera, äta gott och riktigt nörda ner oss i hästfotografering. 
Dagarna kommer att innehålla både fotografering av häst och människa tillsammans samt enbart häst.
Finns ett mer elegant, kraftfullt och vackrare djur än hästen? De är magiska varelser att fota.

På workshopen får du lära dig hur jag gör för att…

… hitta bästa fotoplatsen med bakgrund och inramning
… hitta bästa ljuset
… styla och förbereda mina kunder/modeller
… få häst och människa att samspela
… arbeta på ett säkert sätt för alla inblandade
… fota bilder på lösa hästar som egentligen inte är lösa

Jag visar också…

… min sagolika redigering
… hur jag redigerar för att förhöja bilden och får den att “poppa”
… hur jag får hästen och människa att verkligen sticka ut från bakgrunden
… hur du enkelt kan redigera bort grimma så att hästen ser lös ut

Jag hjälper dig “hands on” på plats med hur du ska fota, du får feedback på dina. bilder och på så sätt kan du förbättras mellan varje fototillfälle.

Vid redigeringen visar och hjälper jag dig på plats så att du kan applicera det du lär dig omedelbart.

Platsen är vackra Möckelsnäs herrgård med vackra omgivningar, god mat och mysig atmosfär. Här kommer vi att kunna fånga sagolika bilder på våra modeller – både fyrbenta och tvåbenta ihop. Det blir en riktigt härlig helg där vi alla bor på herrgården och verkligen kan gå in 110 % i hästfotograferings värld.

Om du drömmer om att fånga vackra hästbilder och kunna skapa magiska bilder där det unika bandet mellan människa och häst synd – då är detta kursen för dig! Lär dig hästfotografering så som jag gör den. Med värme, harmoni och magi.


Du behöver inte själv vara hästkunnig, varken för att gå kursen eller för att kunna fota hästar. Jag lär dig säkerhetstänk och hur du ska förbereda din modell för att fotograferingen ska vara trygg för alla.

Boka din plats HÄR

Jag hoppas vi ses i maj!

Horse photo