MENY

Unika företagsporträtt!

Företagsfotografering kan låta  tråkigt, stelt och mallat. Men faktiskt är det tvärtom. I alla fall hos mig. När jag skapar porträtt och bilder som berättar en historia om ett företag, en företagare eller en organisation så handlar det om att plocka fram det speciella som just den kunden vill förmedla.

Från författare till kommuner
Jag har arbetat med författare, tapetserare, hudvård och massage-företag, skådespelare, kommuner och landsting. Alla har haft önskemål om bilder som sticker ut, som förmedlar en speciell känsla och fångar deras varumärke. Att det har kommit till just mig är för att de gillar min stil och tycker jag är rätt fotograf för att skapa de bilder de behöver.

Skogen eller er lokal?
Jag älskar ju att fotografera i skogen, och många förknippar just den miljön med mig och mina bilder. Företagsporträtt fungerar utmärkt att skapa ute i skogen (se bara på bilderna här nedan/intill), såväl som på företaget eller i en annan lokal som fungerar för ändamålet. Exempelvis har jag hyrt in mig på Huseby bruk för att i de gamla, historiska miljöerna där fotografera författarporträtt med rätt känsla för den typen av böcker.

Skaparkraft tillsammans
Som egenföretagare är det så roligt att arbeta ihop med andra entreprenörer och få bygga något bra tillsammans. Drivna människor med massor av kreativa idéer – det bara sprudlar av skaparkraft och oj, vilket kick det är att få verka i ett sådant sammanhang!

Är jag rätt fotograf för er?
Ja, om ni vill ha unika bilder som stärker ert varumärke.
Företagsporträtt och personalporträtt som sticker ut och speglar ert företag.
Dokumenterande foton från er verksamhet som skapar intresse och engagemang från era följare. Jag skapar bilder till allt från hemsida, sociala medier, kataloger, omslagsbilder till böcker med mera. Kom till mig med dina idéer så att jag kan hjälpa till med att göra dem till verklighet.

Uppdragsgivare
Bland mina uppdragsgivare finns bland annat olika Alvesta kommunLjungby kommun, Region Kronoberg (bilder till regionens Kulturplan) samt författare, artister, hantverkare och skådespelare.
Du kan läsa mer om mina företagsfotograferingar HÄR