MENY

Stråla som den Drottning du är!

Skäm bort dig själv!
Efter den trista tid som varit i över ett år nu och som troligen kommer att fortsätta ett tag till så känns det extra viktigt att unna sig godbitar i livet, sådant som sätter guldkant på tillvaron och gör allt lite roligare. Det kan vara en ny frisyr, ett vackert klädesplagg, lyxig mat eller en fotografering. Mina Drottningfotograferingar gör dig till stjärnan i din egen saga. Med sagolika foton på dig skapar vi värdefulla minnen. Det är både en härlig och rolig upplevelse och vackra konstfoton som vara livet ut. En investering i dig själv!

Att boka Drottningfotografering kan vara en present till dig själv eller någon du bryr dig om. Bilderna kan vara enbart för din egen skull, eller kanske en present till din partner. Vem bilderna än riktar sig till så är detta en dag för DIG, och bara dig. Skäm bort dig själv!

Jag hjälper dig plocka fram ditt allra vackraste jag och du har mitt stöd hela vägen – i allt från alla välja ut de klänningar som passar dig bäst, till att posera dig och din kropp på bästa sätt.
Bara att välja klänning är nog så roligt – jag har massor av vackra klänningar och ofta är det minst lika vackert att helt enkelt drapera dig i silkiga, skira tyger.
Fotograferingen kan ske både utomhus och i studion, många av mina kunder väljer både och.

Dina bilder kan du sedan välja att få tryckta som vackra produkter för att pryda ditt hem. Ett album blir din egen sagobok, om dig själv. En tavla med vacker träram blir en tidlös klenod som du kommer värdesätta hela ditt liv.

Jag brinner för att skapa starka, mjuka, vackra, sensuella, härliga, strålande porträtt av kvinnor. Varmt välkommen att delta i den upplevelse som en Drottningfotografering är!