MENY

Smycka ditt hem med sagolika foton

I dessa digitala tider är det lätt att tänka på foton som något vi har i mobilen, på facebook och sparade uppe i molnet. Men det är så oerhört viktigt att våra foton får bli en del av vår vardag, av vårt hem, av vår inredning och det vi väljer att omge oss med.

Barn som växer upp i ett hem med många bilder av dem själv uppe på väggarna känner att de är betydelsefulla, att de är värda att vara en del av familjens hem och det man väljer att visa upp och smycka sitt hem med.

Om du, som jag, dras till sagor, magiskt vackra bilder med en tidlös känsla och bilder som berättar något mer än att enbart vara dokumenterande – då tycker jag att du ska boka en fotografering hos mig (Du kan boka HÄR),  men lika viktig som fotograferingen är – lika viktigt är det att du sedan gör något med bilderna jag skapar åt dig. Att du låter dem bli en del av ert hem.

Jag erbjuder flera olika produkter och du får klämma och känna på alla när du är här för fotograferingen. Jag har rustika träblock, vackra canvastavlor och tidlösa fine art prints. Jag har tre olika album – alla med olika prägel. Kanske tycker du bäst om mitt hållbara album med miljöprofil eller mitt handgjorda album som är läderinbundet och ser ut som något hämtat rakt ur Sagan om Ringen.

Oavsett vad du föredrar så kan jag skapa vackra föremål med ovärderliga minnen i ditt hem. Bilderna på dig, på dina barn, på din partner, på ditt djur är värda att ta en plats i ditt liv, i ditt hem. Låt inte bilderna ligga kvar i datorn!