MENY

Lär dig redigera i Lightroom!

Anmälan, datum och pris för kursen – klicka HÄR

Lightroom är ett redigeringsprogram som utvecklats enormt senaste åren. Från att ha varit ganska begränsat finns nu massor av möjligheter för att redigera delar av bilden, påverka färger och ljus. Lightroom är på många sätt enklare att jobba med än photoshop. Det är enkelt att ångra varje redigeringssteg utan att påverka något annat och reglagen är tydliga i sin enkelhet och logiska ordning. För dig som vill höja dina bilder flera snäpp och verkligen ge dem den där wow-känslan är det ett perfekt program att jobba med.

Redigering är ett sätt att framkalla dina digitala bilder. Både för att förbättra bra bilder och även “rädda” bilder som inte riktigt blev som du önskat.

Jag har jobbat med att lära ut Lightroom i flera år nu och snart kommer en ny kurs på Moderskeppet där jag lär ut just porträtt i Lightroom. För dig som vill ha “hands on” hjälp och steg för steg lära dig programmet med mig som guide och stöd fins nu möjlighet att anmäla dig till en kurs via Zoom. BOKA DIN PLATS HÄR.

Inga förkunskaper krävs och du kan gå kursen från ditt eget hem.
Kursen omfattar tre träffar med grundläggande och även mer avancerad redigering i Lightroom. Kursen passar både dig som är total nybörjare och dig som har en del kunskaper sedan tidigare.

Kursinnehåll
Grunderna i Lightroom
• Importering, bildurval och exportering
• Välja ut med stjärnor
• Grundläggande redigering i Lightroom

Finlir i Lightroom
• Mer avancerad redigering Lightroom
• Påverka valda delar av bilden – så funkar verktygen

Automatisera din process
• Förinställningar – hur funkar de och hur gör jag egna
• Brenizer method och panorama

Varmt välkommen på kurs i Lightroom med mig i november!