MENY

Hästfotografering – sagolika bilder på dig och din häst

Att få fånga bilder av bandet mellan människa och häst – det är fantastiskt! Jag har så många underbara kunder som valt mig som deras fotograf, och det är jag så tacksam för. Flera av dessa kunder är ryttare som vill att vänskapen mellan dem och deras häst fångas på bild. Ibland är det sorgliga farväl-fotograferingar innan en häst måste avlivas, men oftast är det ett sätt att fira den närhet och kontakt man känner med sin häst.

Jag kallar även mina hästfotograferingar för Drottningfotograferingar. Eftersom jag vill porträttera starka kvinnor, ihop med deras deras fyrbenta kamrater, som de drottningar de är!

Som kund har du givetvis tillgång till min garderob av vackra klänningar att välja mellan. Men du kan även ha dina egna kläder och jag ger dig handfasta råd om hur du ska tänka kring färger och material.

En hästfotografering kan göras antingen hos mig i min vackra småländska skog eller så kommer jag hem till dig, stallet där du har din häst eller annan plats där du önskar fotograferas.
Du väljer själv om du vill ha uppsuttna bilder eller du och hästen bredvid varandra, om det ska vara fart och fläkt eller mer lugna bilder. Det går givetvis att få både och!

Jag är mycket mån om din och hästen säkerhet och vi gör inget riskabelt bara för en bilds skull. Vill du att hästen ska se ut att vara lös på bilderna, men det kanske är svårt att lösa rent praktiskt med en lös häst? Då har jag fotogrimmor vi kan använda som jag sedan kan retuschera bort, så att hästen ser ut att vara helt lös. Givetvis kan du även ha en vacker grimma eller träns på hästen under fotograferingen.

Hästar är kraftfulla, eleganta, mäktiga och uttrycksfulla djur som är fantastiska att fånga på bild. Med sin skönhet och styrka fångar de essensen av vad en drottning är (även om de skulle råka vara en hingst eller valack 😉 )

Boka en hästfotografering där du och hästen strålar ikapp bredvid varandra på sagolika bilder som blir värdefulla minnen!
Boka HÄR

 

Hästfotograf
Fotokurs hästfotografering