MENY

Gravidfotografering – vackra minnen

Graviditeten kan vara tung och jobbig. Den kan innebära illamående, otrolig trötthet, smärta av foglossning, svårigheter att böja sig, komma upp, ligga bekvämt i sängen och ett mående som inte alltid är på topp. För en del är graviditeten en fantastisk tid rakt igenom.

Kvinnorna som kommer till mig på Gravidfotografering är från bägge kategorier ovan. 
Det är både kvinnor som känner sig fantastiska och som vill fira sin graviditet och den strålande Drottning de är med en gravidfotografering. Det är också kvinnor som inte mår toppen, som känner sig obekväma i sin gravida kropp men som vill lyfta sig själv, bevara vackra minen av denna viktiga tid och få känna sig som en Drottning. För även om vardagen är tung och man längtar efter att bebisen ska komma ut, så är det otroligt härligt att få fokusera på sig själv och sin egen skönhet i styrka. Först i några timmar under själva fotograferingen och sedan för alltid genom de bilder jag skapar åt mina kunder.

För mig är det både galet kul och väldigt givande att kunna skapa konstverk ihop med mina fantastiska kunder. En gravidfotografering är en stund där vi är kreativa tillsammans, lyfter fram skönhet och styrka men också visar harmoni, lugn, sårbarhet och personlighet.

En gravidfotografering hos Fotograf Maria Lindberg är ett sätt att skapa värdefulla minnen och stråla som en stjärna på sagolika foton.

Jag har massor av klänningar, sjalar, tyger, kjolar, ponchos och annat vackert som mina kunder kan välja bland. Jag fotar både utomhus och i studio och det går att välja antingen eller, eller både och. Rekvisita har jag också i massor, och är något jag använder då och då i samband med gravidfotograferingar. 

Innan en fotografering får du som kund information om hur du ska förbereda dig samt ett frågeformulär där du kan framföra önskemål om poser, platser med mera. För att jag ska kunna planera fotograferingen på bästa sätt villl jag veta din vision av bilderna och vad du önskar få ut av vår fotosession.

Jag älskar verkligen gravidfotograferingar och ser så fram emot att skapa mer konst med strålande kvinnor!

 

PS. Är du gravid? Boka in din gravidfotografering i god tid så att jag säkert har plats för dig. Det går ju liksom inte att skjuta fram hur långt som helst 😉