MENY

Generationsfotografering

Generationsfoto Fotograf Maria Lindberg-3
Har ni foton på er allihop, samlade? Bilder som samlar alla generationer och kan sparas som viktiga minnen. Generationsfotografering skapar och bevarar minnen i generationer. Att investera i en generationsfotografering är en betydelsefull investering, något som inte bara ni utan barn och barnbarn (och barnbarnsbarn) kommer att älska och värdesätta stort.
Som fotograf tycker jag att det är fantastiskt fint att få skapa bilder som fångar minnen av flera generationer. Mor- och farföräldrar, barn och barnbarn. Minnen som kommer att bevaras och betyda oerhört mycket i generationer framåt. Dels de där stora bilderna där alla är samlade, men också bilder på kusinerna ihop, syskonen och far- och morföräldrar ihop med sina barn. Varför inte en bild på farfar med sina barnbarn? Och vi ska inte glömma parbilder! Mormor och morfar tillsammans – hur många sådana bilder finns det av dem från när de är äldre?
 
För mor- och farföräldrarna är det betydelsefullt att ha bilder på alla sina barnbarn tillsammans, men även på de vuxna barnen ihop.
En generationsfotografering blir en släktträff med fotografering, skapande och bevarande av vackra minnen. Givetvis kan även varje familj välja att ta egna familjebilder, syskonbilder och enskilda bilder på barnen. På så sätt blir det barn, familje och generationsfotografering i ett.
 

Är du farmor är det här en perfekt present till dina barn och dig själv. Är du en 35-åring med två syskon är detta ett utmärkt tillfälle att både skaffa egna familjebilder och bilder på era barn, samt fixa presenter till era föräldrar med till exempel ett kusinfoto.

En generationsfotografering kan vara lite kaosartad med små barn, äldre släktingar och allt däremellan. Men jag guidar er igenom den och vi löser allt tillsammans. Ingen stress, mycket bus och mys. Jag hjälper även er med förberedelser och att välja ut kläder så att alla matchar och bilderna blir harmoniska och vackra. Det finns kläder att låna av mig och med min stilguide får ni vägledningen för att hitta rätt bland kläderna ni har hemma eller inhandla nya.

Generationsfotografering bokas med mitt Storslagna fotopaket som innehåller 15 sagolikt vackra bilder. Läs mer och boka det Storslagna fotopaketet HÄR.

Generationsfoto Fotograf Maria Lindberg-11
Generationsfoto Fotograf Maria Lindberg-6
Generationsfoto Fotograf Maria Lindberg-2