MENY

Fotokurser i vår!

Nytt år och nya kunskaper. I vår håller jag flera fotokurser – både för nybörjare och avancerade fotografer. Du kan gå fotokurs och lära dig hantera din systemkamera, ta bättre bilder, lära dig photoshop, utvecklas som porträttfotograf, skapa magiska bilder och förstå hästfotografering. Fotokurser på distans och på plats.

Fotokurs nybörjare
Är du nybörjare och vill lära dig fota med din systemkamera, komma bort från autoläget och börja kontrollera din kamera och skapa bättre bilder? Följ med på min grundkurs i foto i april, klicka här:
GRUNDKURS I FOTO

Kurs i Photoshop
Har du kommit längre i foto, men vill lyfta dina bilder ytterligare genom att redigera dina bilder? Då kan du gå nybörjarkurs i Photoshop med mig! Läs mer och boka din plats här:
KURS I PHOTOSHOP

Kurs i färglära – Påverka färgerna i dina bilder
Distanskurs i foto! Sista kvällen i mars håller jag en kurs via Zoom där jag lär ut hur jag tänker kring färger i bilder samt hur jag ändrar dem i både Photoshop och Lightroom. Anmäl dig här:
FÄRGKURS

Hästfotografering – lär dig hästfoto!
I maj håller jag workshop i hästfoto ihop med Zoom fotoresor på Möckelnäs herrgård. Tre magiska dagar på en vacker herrgård med fantastiska hästar och modeller. Jag lär ut både fotografering och redigering. Boka din plats här:
WORKSHOP I HÄSTFOTO

Dröm Workshop i Konstnärliga porträtt
I mitten av maj håller jag och fantastiska fotografen Martina Wärenfeldt en Dröm Workshop på Tjolöholm slott. Lär dig av två prisbelönta fotografer – både foto och bildbehandling, allt på samma workshop! Vi bor på slottets gods i mysiga stugor, äter gott och går helt upp i fotograferandets värld under två dagar i maj. Boka din plats här:
DRÖM WORKSHOP

Jag hoppas vi ses på någon av vårens fotokurser! Om ingen av ovanstående kurser passar dig kan du boka en privatlektion med mig. Antingen en fotokurs på distans eller på plats. Jag anpassar fotokursen helt enligt dina behov. Bli bättre på att fota och redigera dina bilder.

Boka BILDBEDÖMNING på video

Boka PRIVATLEKTION – fotokurs på distans

Boka PRIVAT WORKSHOP på plats i min studio och skog

Boka MENTORLEKTIONER – jag hjälper dig utvecklas som fotograf och företagare