MENY

Äntligen ny hemsida!

Wohooo! Äntligen lanserar jag min nya hemsida. Så galet roligt då jag har jobbat med den här sidan i över ett år nu. Jag är enormt tacksam för den ovärdeliga hjälp jag fått av Micke på WordPressutbildningen. Den här sidan hade aldrig blivit verklighet annars!

Det finns garanterat en massa småfel på sidan hit och dit (hör gärna av dig om du hittar något), även om vi läst igenom allt en massa gånger. Men det känns så himla roligt att den äntligen kommit ut och är igång!

Jag ser fram emot att även lansera min webbutik med Fine Art-printar, men det kommer att dröja lite till.  Ofta är det bra att låta saker få ta tid, då blir det bättre i slutändan.

Fast jag är en ganska otålig person som vill att saker ska hända NU, eller helst igår 😉  Och nu, efter att ha varit otålig vääääldigt länge så är den ju ändå verklighet – min nya hemsida!

Titta gärna runt och ge mig feedback på vad du tycker om de olika kurssidorna, gallerierna, fotopaketen med mera (och skulle du hitta några stavfel får du gärna meddela mig det också 😉). Vi hörs och ses! 🙂

Dansbild