MENY

Ambassadör för Sigma Nordic

Jag är SÅ stolt och glad över att ha blivit ambassadör för SIGMA Nordic.
(OBS! Detta är en ganska obekjtiv-nördig text, så är du helt ointresserad av sånt kan du sluta läsa nu 😉 ).
Knivskarp skärpa på den/det jag fotograferar och supermjuk och suddig bakgrund – det är min grej. När jag köpte mitt första Sigma Art objektiv var det som att hitta hem. Jag fick precis det jag letade efter! Sedan dess har jag köpt flera till, och sedan några år tillbaka är Sigma-objektiven de enda jag använder.  Ja, jag ääääälskar mina Sigma objektiv 🙂

Jag har Sigma Art serien och mitt absoluta favoritobejktiv är Sigma Art 135 mm f1.8. Jag använder det till i princip all porträttfotografering jag gör utomhus. Inne i min pyttelilla studio är det för långt så där använder jag antingen mitt Sigma Art 50 mm f1.4 eller mitt Sigma Art 85 mm.1.4. När jag behöver vidvinkel kör jag på Sigma Art 35 mm f1.4 och jag håller även på att testa Sigma Art 40 mm f1.4.

Flera av Sigma Art objektiven är rejält stora och tunga med mycket glas. Man känner kvalitén och även jag som är liten med små händer trivs med dem i handen. Men man ska inte sticka under stol med att de är rejält tunga. Om du tycker om att ta långa promenader med kameran i hand bör du välja några av de lättare art-objektiven (som 50 mm).

Fotograf Maria Lindberg portrait

Förutom att jag får representera en tillverkare, Sigma, vars produkter jag verkligen genuint älskar så ser jag också fram emot det samarbete jag kommer att ha med Sigma Nordic. Kurser, föreläsningar och annat ligger i planeringen och det ska bli såååå spännande!

Redan nu har jag gjort ett litet kort filmklipp om mina Sigma objektiv – det kan du se HÄR. Är du nyfiken på Sigma obejktiv och vill fråga mig något är du alltid varmt välkommen att höra av dig. Jag kan även hänvisa dig vidare till rätt kontakter på Sigma om det är mer ingående frågor som inte jag kan svaren på. Skicka ett mejl på maria@fotografmarialindberg.se eller ett meddelande på sociala medier om du vill komma i kontakt med mig.

Vi ses och hörs! 🙂

/Maria