MENY

Privatlektioner på distans

Privatlektioner på distans - videosamtal via Zoom

Vill du utvecklas inom redigering, som fotograf eller bygga upp en fotoverksamhet? Missa inte möjligheten att ta privatlektioner med mig live via datorn!
Du får en exklusiv privatlektion med mitt fokus helt och hållet på dig och dina behov. Kan genomföras utan geografiska eller andra begränsningar. Du sitter hemma vid din dator, jag sitter hemma hos mig – vi pratar, ser varandra och kan dela varandras skärm för att följa med i redigering och genomgångar.

Efter kursen får du möjlighet att bli medlem i Fotograf Maria Lindbergs facebook-grupp med tips och råd, inspirationoch härlig stämning!

Redigera sagolikt
2-timmarslektion:
Du hänger med mig när jag redigerar en bild och kan ställa frågor under tiden. Jag visar och berättar precis hur jag jobbar och förklarar alla steg lugnt och metodiskt så att du hänger med. Du får gärna anteckna också.
Du får min övningsbild i raw-format så att du efter lektionen kan träna på att redigera den bilden du just sett mig redigera.
Du får en pdf med alla redigeringsstegen sammanfattade + mina tips och tricks.
Redigeringen sker i Lightroom och Photoshop.
Denna lektion är ej tillåten att spela in.

3-timmarslektion:
Du hänger med mig när jag redigerar en bild och kan ställa frågor under tiden. Jag visar precis hur jag jobbar och förklarar alla steg lugnt och metodiskt så att du hänger med. Du får ju gärna anteckna också.
Sedan hänger du med när jag redigerar en eller flera av dina bilder och ger dig feedback på dem.
Du får min övningsbild i raw-format så att du efter lektionen kan träna på att redigera den bilden du just sett mig redigera, utöver att träna på dina egna bilder.
Du får en pdf med alla redigeringsstegen + mina tips och tricks.
Redigeringen sker i Lightroom och Photoshop.
Denna lektion är ej tillåten att spela in, förutom delen där vi redigerar din bild.

Jobba som fotograf
3 timmar
Vill du jobba som fotograf eller gör du det redan men vill utveckla din verksamhet? Vill du jobba mot privatkunder inom familj, barn, nyfödd, gravid, bröllop och dylikt? Vill du jobba på ett ekonomiskt hållbart sätt och hitta din nisch? Vill du få råd om hur du kan tänka kring prissättning, kundkommunikation, fotopaket, produkter, marknadsföring, sociala medier med mera? Då är detta kursen för dig!
Vi anpassar kursen efter där du är just nu. Vi går igenom din verksamhet, hur den ser ut idag och hur du vill att den ska se ut. Jag delar med mig om hur jag byggt upp min verksamhet och ger dig verktyg att bygga din.
Denna lektion är ej tillåten att spela in, men du kommer att få en pdf som sammanfattar mina råd och tips.

Vad behöver du ha?
En dator med kamera och högtalare + mikrofon
Appen zoom installerat (Det är gratis och enkel att arbeta med på alla datorer, mobiler och surfplattor. Du får instruktioner om hur du använder zoom när du bokat)
Bra internetuppkoppling (annars kan det bli hackigt eller att du förlorar ljudet)

Pris:
Privatlektion på distans 2 timmar = 2800 kr + moms (3500 kr inkl moms)
Privatlektion på distans 3 timmar = 4400 kr + moms (5500 kr inkl moms)

Boka din privatlektion på distans här!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

0046730466857

Fotograf Maria Lindberg

Blädingeås Bromon 1

342 52 Vislanda