MENY

Boka Hästfotografering!

Boka hästfotografering
Boka en sagolik hästfotografering med din häst och dig eller bara din häst. Eller varför inte ge bort en hästfotografering till någon som älskar sin häst och vill bevara värdefulla minnen av den?
Med sagolika foton som kan bli till tavlor på väggen har man ett väldigt speciellt minne av sin fyrfota vän. En hästfotografering är ett minne för livet.

En Hästfotografering med dig och din häst, eller bara din häst, bokas som en Drottningfotografering och det finns olika fotopaket att välja på. Du hittar mina olika Drottningpaket i menyn ovan eller så kan du läsa mer HÄR och klicka dig vidare mellan de olika paketen.

Fotokurs – Hästfotografering
Du kan även boka en kurs för att lära dig fotografera hästar. Jag håller en workshop i hästfoto via Zoom fotoresor i maj, läs mer och boka din plats HÄR

Vill du hellre ha en specialanpassad kurs i hästfotografering för just dig på plats hos mig eller fotokurs på distans erbjuder jag givetvis det också.

Du kan boka privatlektion i hästfotografering på distans HÄR

Eller så bokar du en privat workshop i hästfotografering på plats hos mig, ensam eller ihop med en vän (då delar ni på kurskostnaden) – läs mer och boka HÄR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

0046730466857

Fotograf Maria Lindberg

Blädingeås Bromon 1

342 52 Vislanda