MENY

Boka Gravidfotografering!

Med sagolika foton hjälper jag dig bevara värdefulla minnen från din graviditet. På en Gravidfotografering får du stråla som den stjärna du är! Du är en Drottning och det ska synas. Boka en Gravidfotografering och få både en upplevelse och bilder du aldrig glömmer.

Som gravidfotograf skapar jag en upplevelser där vi har roligt tillsammans, boostar både dig och din skönhet och skapar konst tillsammans! En Gravidfotografering är en stund för dig att lysa klarast, och fotografierna bevarar den stunden. Magisk vackra bilder på dig som gravid.

Fotograf Maria Lindberg  är gravidfotograf strax utanför Växjö, men tar emot kunder från hela Sverige. I de småländska skogarna fångar jag dig och din mage på bild.

Du bokar din gravidfotografering som ett av mina Drottningpaket. Du hittar dem antingen i menyn ovan eller som länkar här under. Du kan också börja HÄR och sedan klicka dig vidare till de andra paketen.

Jag genomför Gravidfotograferingar både utomhus och inne i studion. Du får konstnärliga porträtt med en sagolik känsla, och du kan välja att vara både utomhus och inomhus om du vill. Som din gravidfotograf vill jag att du ska ska känna dig som den Drottning du är!

Välj fotopaket!

Välj den gravidfotografering du vill ha från mina Drottningfotopaket:

Glänsa

Sagolik

Stjärna

Deluxe Stjärnglans

Boka din gravidfotografering här!

    0046730466857

    Fotograf Maria Lindberg

    Blädingeås Bromon 1

    342 52 Vislanda